Extra | | Posti
Etusivu > Referenssejä >

VTK Kiinteistöt

Vantaan kaupungin omistama kiinteistöliiketoimintayhtiö VTK Kiinteistöt tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tilaratkaisuja pysyviin tai väliaikaisiin toimitilatarpeisiin.

VTK Kiinteistöt käyttää Airmedia Extra palvelua projektipankkina. Rakennushankkeiden suuret tietomäärät ja monitahoinen dokumentaatio on kaikkien asianosaisten saatavilla selaimen avulla internetin kautta. Projektipankissa rakennuttaja voi nopeasti luoda uudelle projektille työalueen ja päästää arkkitehti-, LVIS-, sähkö-, rakenne-, sisustus- ym. suunnittelijat tekemään työtä yhteisellä työalueella. Rakentamisvaiheessa myös pääurakoitsija sekä aliurakoitsijat kutsutaan mukaan työalueelle. Projektiin liittyvä informaatio kuten tiedostot, keskustelut, kalenterit, tehtävät ja kontaktitiedot ovat kaikkien projektissa työtä tekevien saatavilla. Kun projektissa tapahtuu henkilömuutoksia, voi uudet henkilöt jatkaa työtä siitä, mihin aikaisemmin asiaa hoitaneet ovat ne jättäneet.

Projektipankki on toteutettu palveluna, mikä takaa, ettei suurienkaan tietomäärien päivittäinen käsitteleminen aiheuta ongelmia resursseissa ja lisäksi palvelun tietoturvatasoa voidaan nostaa mm. vpn-ratkaisujen avulla.

Lisätietoja VTK Kiinteistöistä: www.vtkoy.fi

Tulosta sivu Tulosta sivu