Extra | | Posti
Etusivu >

Airmedia yrityksenä

Airmedian päätoimialueena on tiedonkulusta johtuvien laatukustannusten ja riskien hallinta. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus  laatu-, tietotekniikka- ja viestintäaloilta. Tuotteemme ovat pitkäaikaisen tuotekehityksen tulosta.

Painotamme liiketoiminnassamme luotettavuutta, turvallisuutta ja laatua. Tekijämme perustuvat eri alojen asiantuntijoista. Omaa osaamistamme täydennämme hyödyntämällä kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja yhteistyökumppaneita. Lisäksi toimimme yhteistyössä suomalaisten huippuyliopistojen kanssa. Näin pystymme parhaalla mahdollisella tavalla tuottamaan asiakkaillemme hyötyä ja menestymään heidän kanssaan.

Toimimme laajan partneriverkoston kanssa. Uskomme siihen, että maailman luokan yrityksen on osattava käyttää muiden yritysten erikoisosaamisia ja rakentaa niistä sekä omasta ydinosaamisestansa globaaliin markkinaan kelpaava kokonaisuus.

Toimistomme sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, Yrityspalvelukeskus Leijan tiloissa, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentokentältä.

Tulosta sivu Tulosta sivu